Ispit za vodiče standarda A, Blidinje, 20. i 21. prosinca 2014.

Poziv svim vodičima pripravnicima koji ispunjavaju uvjete da pristupe ispitu za vodiče A standarda u organizaciji Komisije za planinarske vodiče PS Herceg Bosne.
Ispit će se održati 20. i 21. prosinca 2014. na Blidinju, u prostorijama restorana na skijaškoj stazi gdje je održan tečaj i na terenu gdje su izvođene vježbe na tečaju. Registracija pristupnika počinje 20.12. u 11 sati kada će se predati dokazi o ispunjavanju uvjeta za polaganje ispita (ovjereni popis 10 kvalitetnih dana u planini od dana završetka odslušanog tečaja ( Obrazac o vođenju izleta), predočiti ovjerena planinarska iskaznica matičnog društva s ovjerenom markicom za 2014 godinu, te izvršiti uplata organizatoru za ispit u iznosu od 30 KM).

Ispit počinje točno u 12,00 sati pismenim dijelom u trajanju od 2 sata. Nakon stanke za ručak slijedi usmeni i praktični dio ispita, koji će se nastaviti i u nedjelju, dok svi pristupnici ne odgovore na sve teme predviđene ispitom (preporučena literatura za polaganje je “Planinarski udžbenik” autora Alana Čaplara).
Smještaj je moguć u planinarskoj kući Munika po cijeni od 10 KM. Ishrana je moguća u restoranu prema važećem cjeniku, ili u vlastitom aranžmanu iz ruksaka.  Prijavnica je dostupna na webu hpd-prenj1933.ba/akti-obrasci-i-izvjesca, a prijave je potrebno poslati najkasnije do 15. prosinca 2014.
Ponijeti opremu propisanu za vodiča A standarda!
Ispitnu komisiju će sačinjavati Instruktori i vodiči vodičke službe HPS-a i PS Herceg- Bosne. Kontakt za sve informacije na tel. 063/313 940 i e-mail: miroslavmihalj@yahoo.com.
Sretno!